Zinaida Greceanîi este omagiată: Vezi ce mesaj i-a transmis Igor Dodon

 Zinaida Greceanîi este omagiată: Vezi ce mesaj i-a transmis Igor Dodon

Deputata PSRM, Zinaida Greceanîi își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a împlinit 66 de ani. Președintele de onoare al socialiștilor, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare pe Facebook, scrie SHOK.md.

„Astăzi, cu un deosebit respect, adresez felicitări doamnei Zinaida Greceanîi, cu prilejul zilei de naștere. Am fost onorat să muncesc alături de doamna Greceanîi în Guvern, în Parlament și apoi în cadrul echipei Partidului Socialiștilor. Au fost ani grei de muncă pentru relansarea economică a țării, de luptă pentru a asigura o bună guvernare a Moldovei, ani de victorii.

Doamna Greceanâi este un patriot adevărat al țării, un profesionist desăvârșit, un tovarăș devotat, cu calități omenești deosebite. În orice funcție s-ar fi aflat, mereu a făcut față celor mai dificile probleme și situații și s-a dedicat plenar activităților înfăptuite.

Îi doresc doamnei Greceanîi multă sănătate, multe realizări și multe bucurii de la persoanele drag”, a menționat  Dodon.

Zinaida Greceanîi s-a născut în data de 7 februarie 1956 în satul Metalist din regiunea Tomsk, Federația Rusă. Părinții ei proveneau din satul Cotiujeni, raionul Briceni, și fuseseră deportați de către regimul comunist din Republica Moldova în lagărul din regiunea Tomsk a Siberiei.

Maria Palade

https://shok.md/