(video) Decizia prin care Vlada Boțan și-a șocat familia: Mi-am luat valiza și am plecat. Recunosc că am procedat foarte urât

 (video) Decizia prin care Vlada Boțan și-a șocat familia: Mi-am luat valiza și am plecat. Recunosc că am procedat foarte urât

Vlada Boțan a luat recent o decizie, cu care și-a șocat familia. „Mi-am găsit chirie și când am revenit acasă mi-am luat valiza și am plecat. Recunosc că am procedat foarte urât”, a spus bloggerița. Totodată, Vlada a declarat că inițial, a închiriat apartamentul pentru o perioadă scurtă ca să vadă dacă-i reușește să se descurce  singură.

„Eram la un show și acolo  mi-a venit ideea ca să mă mut de la părinți. Ce am făcut eu? Mi-am găsit chirie și când am revenit acasă mi-am luat valiza și am plecat. Recunosc, am procedat foarte urât. Părinții mei au fost șocați, dar am discutat. Le mulțumesc că au reacționat bine.  Am luat chiria pe o săptămână să văd cum mă simt și dacă mă descurc”, a menționat Vlada, pe Instagram.

După șapte zile, tânăra a revenit acasă și le-a declarat părinților că este pregătită să locuiască singură.

„Sun în căutarea unei chirii. Dar, periodic o să vin acasă. Familia mea a suferit destul de mult pentru că nu am procedat chiar corect. O să fiU mai responsabilă. Sunt foarte recunoscătoare părinților mei că au încredere în mine și mi-au susținut dorința. Îmi cer public scuze de la ei, pentru că sunt nebună”, a răs Vlada.

Recent, într-un interviu pe SHOK.md, Vlada a dezvăluit că planifică să părăsească cuibul părintesc.

„Eu am dorința asta și cred că mă voi descurca. Dar ceva parcă mă ține. Sunt o persoană spontană și iau decizii uneori negândite. Pot să mă trezesc dimineața și zic: trei secunde, eu mă duc.

Uneori e bine să ne gândim și la starea oamenilor din jur, pentru că o despărțire nu este atât de ușoară”.

Citește și