(VIDEO/FOTO) Loredana Groza, în cizme din latex, cu toc, pe banda de alergat. Diva „agită” fanteziile fanilor

 (VIDEO/FOTO) Loredana Groza, în cizme din latex, cu toc, pe banda de alergat. Diva „agită” fanteziile fanilor
0Shares

Loredana Groza își ține fanii în șah pe rețelele de socializare. Îmbrăcată sumar și într-o pereche de cizme peste genunchi, cu toc foarte înalt, Lori le-a prezentat urmăritorilor săi o nouă ipostază sexy. Cântăreața s-a fotografiat astfel pe banda de alergat, cu posteriorul la vedere, „jucându-se” cu imaginația celor ce o urmăresc în mediul online, scrie SHOK.md cu referire la click.

Loredana devine din ce în ce mai excentrică, lipsită de inhibiții și dovedește asta atât pe micul ecran, cât și pe rețelele de socializare. Cântăreața nu se dă în lături de la noi provocări și îi place să se afișeze în ipostaze cât mai sexy, chiar dacă există unii cârcotași care îi reproșează mereu acest lucru.

Cu un dres plasă și cizme peste genunchi din latex, Loredana „fuge” de critici pe banda de alergat se pare, fără să țină cont de cei care nu sunt de acord cu stilul său din ultima perioadă. Recent, vedeta a publicat și un filmuleț în care își arăta veleitățile de dansatoare la bară,  hobby care necesită ore de antrenament și musculatură bine lucrată.

Acest lucru nu reprezintă deloc o problemă pentru cântăreață, care e de multă vreme prietenă cu sala, pentru a-și menține forma fizică cu care se mândrește în ținute cât mai mulate și provocatoare.

https://www.instagram.com/p/CVArBqJoVQl/

https://www.instagram.com/p/CU-kN25InNk/

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/