(VIDEO) La nunta lui Morgenshtern și Dilara a fost făcut un tort din 666 kilograme. Ingredientul de bază fiind cânepa

 (VIDEO) La nunta lui Morgenshtern și Dilara a fost făcut un tort din 666 kilograme. Ingredientul de bază fiind cânepa

Cofetarii au făcut un tort foarte mare, pentru nunta rapperului Morgenshtern. Greutatea tortului a fost de 666 kilograme, iar înălțimea – 166 centimetri și 6 milimetri, scrie SHOK.md cu referire la 7days.

„La acest tort s-a folosit 3 mii de ouă, 200 de kilograme de smântână, 50 de kilograme de unt, 50 de kilograme de ciocolată, 33 de kilograme de miez de cânepă și 33 de kilograme de făină de cânepă. Acesta este desertul autorului nostru – tort de cânepă. De fapt, nu are efect „magic”, spune cofetarul Marina Sinitskaya.

Potrivit acesteia, Morgenshtern avea o altă dorință neobișnuită.

„A vrut o figurină deasupra tortului în care mirele este într-o rochie de mireasă și ține pe mână mireasa, care este în costumul mirelui”, a adăugat ea.

Numărul „666” a devenit un punct de reper pentru raper. El folosește acest număr practic peste tot și în videoclipurile sale și mai are un tatuaj pe față  cu această cifră.

Rapperul Alisher Morgenshtern și Dilara Zinatullina și-a sărbătorit ieri nunta. În timpul răscumpărării tradiționale pentru mireasă, artistul i-a făcut complimente provocatoare fetei.

Cei doi au făcut cunoștință la o petrecere în 2017. Cuplul a publicat prima fotografie comună în 2019, dar ulterior s-au răspândit niște zvonuri că Alisher și Dilara s-ar fi despărțit. Apoi, artistul a spus, că „nu a fost dragoste” și a recunoscut că și-a înșelat iubita. Dar, după câteva luni aceștia au început din nou să se afișeze împreună. După aproape patru ani de relație, Morgenshtern s-a pregătit de nuntă. Artistul a fost cerut în căsătorie de iubita lui, Dilara în vârstă de 21 ani.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și