(video) Plânge constant! Bilan, după ce a evoluat beat la o nuntă: Nici psihologul nu mă ajută

 (video)  Plânge constant! Bilan, după ce a evoluat beat la o nuntă: Nici psihologul nu mă ajută

Dima Bilan a fost în centrul unui scandal, după ce a evoluat în stare de ebrietate, la o nuntă din Kazahstan. Acesta a declarat în cadrul emisiunii „ Ты не поверишь!”  (n.r Nu o să crezi) că plânge constant și nici psihologul nu-l poate ajuta, scrie SHOK.md.

Bilan a dezvăluit că a fost de câteva ori la psiholog, dar s-au schimbat cu rolurile.: Eu încep să-l tratez pe specialist. Am o experiență de viață mare. Eu nu sufăr deloc, cu toții se întâmplă”.

Întrebat dacă într-adevăr plânge des, artistul a spus că  „Mă scufund atât de profund în sentimentele mele incat îmi afectez echilibrul psihologic. Artiștii din școala veche, vor înțelege despre ce este vorba. Aceasta nu e doar: ai ieși, ai dansat și ai fugit. Îți faci griji permanent”, a spus Bilan.

Interpretul din Rusia Dima Dilan a fost surprins în stare neadecvată în timpul unei nunți din Kazahstan. Artistul abia se ținea pe picioare și nu a putut să interpreteze nici o melodie până la capăt. Interpretul a fost filmat de cei care au venit la eveniment, iar imaginile au ajuns virale în mediul online.

Autorul videoclipului a menționat că nu vrea să-l discrediteze, dar după părerea lui interpretul ar fi fost „drogat”. Într-unul dintre fragmente, artistul are dificultăți în a vorbi cu publicul.  Ochișorii plutesc. Dar merită să remarcă că chiar în stare , dansează în sincron cu dansatorii”, a spus unul dintre invitați.

Bilan a venit cu scuze publice după incident, unde a menționat că era foarte obosit, întrucât nu a dormit trei zile din cauza filmărilor. Totodată artistul a recunoscut că a exagerat cu alcoolul „uneori oamenii se îmbată, este ceva normal”

Citește și