VIDEO Povestea bărbatului care a ținut un Mini pe cap timp de 33 de secunde

 VIDEO Povestea bărbatului care a ținut un Mini pe cap timp de 33 de secunde

Un bărbat care a devenit faimos pentru că a ținut pe cap un automobil Mini spune că vrea să depășească 100 de recorduri mondiale înainte de a se retrage, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

John Evans, în vârstă de 74 de ani, care lucrat ca muncitor pe șantier, spune că hotărârea și voința l-au ajutat treacă peste provocări.

Evans, din Derbyshire, Marea Britanie a spus că a strâns „peste 250.000 de lire sterline” după ce recordurile sale au făcut înconjurul lumii și că donează bani pentru acțiun caritabile.

Bărbatul, care este afiliat la Record Holders Republic, spune că deține 98 de recorduri mondiale, inclusiv 50 care recunoscute de Cartea Recordurilor, Guinness.

„Când ții ceva în echilibru pe cap, e ca și cum nu ai avea nimic. Te simți ca în rai. Auzi doar aplauzele publicului”, spune el.

Evans a început să care lucruri pe cap când avea 17-18 ani și lucra pe șantier.

„Trebuia să car cărămizi pe scări. Toți se uitau uimiți la mine când vedeau că le țin pe cap, era ca la circ”, spune el.

Pentru a intra în Cartea Recordurilor, a ținut un Mini pe cap, în echilibru, timp de 33 de secunde. A fost invitat chiar la Hollywood să-și arate talentul.

Citește și