(video) Au avut o relație scurtă, dar intensă: Ceslav Ciuhrii, despre copilul cu Natalia Gordienko, motivul despărțirii și șantajul după nașterea lui Cristian

 (video) Au avut o relație scurtă, dar intensă: Ceslav Ciuhrii, despre copilul cu Natalia Gordienko, motivul despărțirii și șantajul după nașterea lui Cristian

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii a vorbit în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben despre copilul cu Natalia Gordienko, șantajul după nașterea lui Cristian și care a fost motivul despărțirii de artistă. Cei doi au fost împreună timp de un an, „o relație scurtă dar intensă” și „niciodată nu au ascuns că sunt împreună”, a declarat acesta. Potrivit lui Ciuhrii,  decizia de a divorța a fost luată de comun acord. „Ea a venit cu inițiativă și eu nu am oprit-o”, a menționat acesta, relatează SHOK.md.

„Cristian este băiatul meu. Relația a apărut dintr-o scânteie. În acea perioadă eram divorțat. Mulți au acuzat-o pe Natalia că s-a băgat în altă familie, nu este adevărat. Acea relație a apărut mult mai târziu, pentru că ea era căsătorită, noi eram prieteni. Relația noastră nu a durat foarte mult, a fost una foarte intensă și din care s-a născut Cristian. El a fost făcut din dragoste și mă face fericit. Este un copil minunat și chiar îi mulțumesc pentru acest copil.

Nu pot să spun exact motivul despărțirii noastre. Acea perioadă în care am fost împreună a fost foarte intensă, la emoții și dragoste. Asta se vede de fapt pe Cristian, pentru că e un copil foarte deștept și frumos”, a spus acesta.

Ceslav Ciuhrii a dezvăluit că sarcina interpretei a fost neașteptată: A fost un șoc pentru mine, pentru că doar începusem abia să avem o relație. Vorbim de o relație de o lună. Noi suntem obișnuiți de fapt, atunci când ai o relație să treacă o perioadă, așa cum am avut eu în căsnicia mea anterioară, 5-6 ani ca să te cunoști și după aceasta să te decizi ca să ai un copil. La noi s-a întâmplat foarte repede, așa a fost să fie.

A fost cu Natalia pe toată perioada sarcinii. Interpreta a născut în Franța. Întrebat cum e să fii într-o relație cu o artistă, acesta a spus că e foarte complicat.

„E dificil în primul rând să ieși pe stradă, să te plimbi, pentru că toată lumea se uite la tine cum ești îmbrăcat, te simți într-un fel parcă ești urmărit. Cele mai plăcute momente au fost atunci când călătoream în afara țări, unde nimeni nu te cunoaște”, spune omul de afaceri.

Acesta susține că într-o relație, trebuie să alegi: cariera sau partenerul: „Eu nu vreau să schimb pe nimeni, fiecare om trebuie să fie în felul lui original și să nu depindă de cineva, dacă nu are chef să meargă undeva sau să facă ceva, trebuie să fie un om liber.

I-am dat posibilitatea să fie un om liber, doar că noi suntem diferiți și de aceasta nu a mers relația. Natalia este artist, este un om impulsiv și foarte emotivă, eu sunt calm și nu pot să-mi exprim tot timpul emoțiile. Pentru mine e dificil. Într-o relație dragostea trebuie să fie tot timpul alimentată și tu să ai grijă, să nu fie afectată de unele acțiuni. Eu sunt sigur că așa cum eu o iubesc pe Natalia, mă iubește și dânsa, pentru că dragostea nu dispare, ea se transformă în altceva. Eu am simțit că ea mă iubește, deseori o surprind cum se uite la mine când mă joc cu Cristian, o văd cât de fericită e când ne vede împreună”.

Omul de afacerI a mai povestit că a avut un caz, acum câțiva ani, când cineva i-a cerut o sumă de bani pentru a nu face public că el este tatăl lui Cristian.

„N-am încercat să ascundem această relație. Niciodată n-am infirmat atunci când am fost întrebat. Am fost chiar surprins atunci când s-a născut Cristian, mi-a scris cineva că are o informație confidențială și dacă voi da o sumă de bani, nu o să facă public că sunt tatăl copilului Nataliei. I-am spus să-i dea drumul. A fost chiar foarte ciudat. Nu a fost o sumă mare, 1000 euro. Se vede că au fost niște studenți care au vrut să câștige ușor bani”.

Ceslav Ciuhrii și fiul său au o relației extraorinară. Acesta se străduie să petreacă cât mai mult timp cu el, iar atunci când nu are posibilitatea vorbesc la telefon.

Natalia Gordienko este mamă de patru ani, dar niciodată nu a vorbit public despre tatăl băiatului ei. În premieră, a dezvăluit că este vorba despre omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, cu care a avut o poveste de dragoste, dar au divorțat.

Citește și