(VIDEO) Reacția avocatei lui Johnny Depp, atunci când e întrebată de un jurnalist, dacă are o relație cu actorul

 (VIDEO) Reacția avocatei lui Johnny Depp, atunci când e întrebată de un jurnalist, dacă are o relație cu actorul

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, despre care s-a spus că are o relație cu actorul, a izbucnit în râs atunci când a fost întrebată dacă există ceva între ea și starul de la Hollywood pe care îl reprezintă în timpul procesului de defăimare pe care i l-a intentat fostei soții, Amber Heard, scrie SHOK.md cu referire la filmnow.

În vârstă de 37 de ani, avocata a refuzat să răspundă la întrebare, însă nu și-a putut stăpâni zâmbetul de pe chip, în timp ce își așeza părul și făcea cu mâna fanilor adunați afară.

Camille Vasquez, în vârstă de 37 de ani, s-a născut în iulie 1984, iar părinții ei au origini columbiene. Potrivit datelor publice, părinții ei au deținut un magazin în Anaheim și locuiesc într-o casă de un milion de dolari în Buena Park.

Tânăra, care a absolvit Universitatea din California de Sud și are un master în artă, comunicare și științe politice, vorbește limba spaniolă fluent și nu deține niciun profil pe rețele sociale.

Johnny Depp i-a intentat proces lui Amber Heard

Foştii parteneri se acuză reciproc de defăimare în acest proces, în urma unui editorial publicat de Amber Heard în cotidianul The Washington Post, în 2018. În acel text, actriţa de 35 de ani nu a menţionat în mod explicit numele lui Johnny Depp, cu care se căsătorise în 2015, însă a evocat acuzaţiile de violenţe conjugale pe care le-a formulat împotriva soţului ei în 2016.

În timpul procesului, dar și în alte rânduri, actrița de 36 de ani a spus că a fost lovită de Johnny Depp, iar avocata ei a rugat-o să descrie cum s-a întâmplat primul astfel de incident: „Nu o să uit niciodată, mi-a schimbat viața”, a spus Amber, care a povestit că totul a pornit într-un mod prostesc. Stăteau pe canapea, iar ea nu putea desluși ce scria pe unul dintre tatuajele lui. Când Johnny i-a explicat, ea a început să râdă, moment în care actorul ar fi lovit-o peste față.

„A fost atât de simplu. Am râs pentru că am crezut că glumește, iar el mi-a dat o palmă peste față. Am râs din nou, pentru că nu am știut ce altceva să fac și m-am gândit că e o glumă. Nu mi-am dat seama ce se întâmpla. M-am uitat țintă la el, crezând că o să înceapă și el să râdă, dar nu a fost așa”, a spus Amber, care a adăugat că actorul a mai lovit-o o dată imediat. „Ai crede că poți răspunde cumva, dar eu, ca femeie, nu am fost niciodată lovită așa. Sunt un adult, stau lângă omul pe care-l iubesc, iar el mă lovește fără motiv. Atât de stupid a fost”, a adăugat blonda, vizibil emoționată.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și