VIDEO S-a simțit eroul unui film de acțiune! The Motans a stat o noapte întreagă în frig pentru „cel mai bun clip”

 VIDEO S-a simțit eroul unui film de acțiune! The Motans a stat o noapte întreagă în frig pentru „cel mai bun clip”

La două săptămâni după ce a cucerit publicul cu piesa  „În golul tău”, care a acumulat peste 900 mii de vizualizări, The Motans a lansat și videoclipul melodie. Clipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, alături de Alexandru Mureșan, iar producția a fost asigurată de Loops Production, relatează SHOK.md.

„După trei zile de filmat intens alături de unii dintre cei mai talentați oameni, pot spune că sunt mai mult decât fericit de ceea ce am reușit să realizăm împreună. Am stat o noapte întreagă în frig filmând unele dintre cele mai cinematice cadre pe care le-am filmat în tot acest timp de când mă bucur de muzică alături de voi. Este incredibil cum, atunci când există pasiune, munca și tot greul se transpune în lucruri atât de frumoase. Și credeți-mă, toate acestea nu ar fi fost posibile astăzi dacă nu aveam alături de mine pe set atâția oameni faini: Ionuț Trandafir, omul care s-a ocupat de regie, Alexandru Mureșan DOP-ul acestui proiect, Loops Production – oamenii care au reușit să transforme o idee artistică într-un videoclip fix cum mi-am imaginat și, bineînțeles, echipa Global Records care reușește întotdeauna să facă imposibilul posibil. Sper ca tot proiectul pe care voi îl vedeți acum să vă placă și să vă poarte în lumea mea în același mod în care oamenii aceștia au reușit să o facă cu întreg conceptul”, a spus The Motans, potrivit presei străine.

Melodia a fost scrisă și compusă de către Denis Roabeș alături de Alexandru Cotoi, producția fiind realizată de către Alexandru Cotoi.

Citește și