(video) „Seamănă leit cu taică-său”. Bloggerul numit „podkoblucinic” a postat primul video cu fiul său

 (video) „Seamănă leit cu taică-său”. Bloggerul numit „podkoblucinic” a postat primul video cu fiul său

Dan Mesina a devenit tătic acum câteva zile, iar astăzi a publicat primul video cu chipul fiului său, David. Urmăritorii au reacționat imediat cu aprecieri și comentarii, aceștia au remarcat că bebelușul „Seamănă leit cu taică-său”, au scris internauții în comentarii, relatează SHOK.md.

Video a adunat aproape 40 de mii de vizualizări și peste 8 mii de aprecieri.

Internauții au venit și cu mesaje de felicitare. Aceștia i-au urat bebelușului multă „sănătate”, iar părinților răbdare: „Creștere ușoară prințișor micuț …iar vouă multa sănătate și răbdare/Copia ta Dan, să vă fie sănătos puișorul, Adelincik multă putere și liniște/Felicitări cu nașterea pruncului, vă doresc multă sănătate și să savurați fiecare clipă alături de el. Un copil în familie e o binecuvântare”, au comentat aceștia, la video cu copilul.

Dan Mesina a devenit tătic de băiețel, la data de 29 noiembrie, iar astăzi partenera lui urmează să fie externată din spital. Cu această ocazie, bloggerul i-a organizat o surpriză de proporții. Acesta a călcat hainele pentru bebeluș, a instalat leagănul și a pregătit pentru mămică și micuț câte un cadou personalizat.

https://www.instagram.com/tv/CXAobIJDalF/?utm_source=ig_web_copy_link

Nu este disponibilă nicio descriere.

După ce Mesina a publicat recent un video pe TikTok, unde a menționat că a călcat hăinuțele pentru băiețelul său, unii internauți au reacționat negativ și l-au numit pe blogger:„podkoblucinic”

La rândul său, Dan a răspuns că este o mândrie pentru el că calcă haine și „va face orice pentru copilașul său”.

@mesina.dan

Răspunde lui @lera_20004

♬ sunet original – Dan Mesina

 

Citește și