Zi însorită și plăcută: Meteorologii ne promit o vreme excelentă pentru activități în aer liber

 Zi însorită și plăcută: Meteorologii ne promit o vreme excelentă pentru activități în aer liber
1Shares

Astăzi, Moldova se bucură de o zi predominant însorită, cu cerul variind între senin și parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa precipitațiilor, ceea ce sugerează o zi excelentă pentru activități în aer liber.

Temperaturile de astăzi vor oscila între o minimă plăcută în orele dimineții și o maximă agreabilă spre mijlocul zilei. În primele ore ale dimineții, vremea va fi răcoroasă, însă pe măsură ce soarele își face apariția, temperaturile vor începe să crească, atingând valori confortabile.

Cerul va fi predominant senin, cu unele înnorări temporare, dar fără a aduce ploi. Spre seară, temperaturile vor începe să scadă ușor, menținându-se însă într-un interval plăcut. Soarele va apune la ora 20:42, încheind o zi cu vreme stabilă și condiții ideale pentru a petrece timpul în afara casei.

Mâine, temperaturile vor marca o ușoară creștere comparativ cu cele de astăzi, cu o maximă ce va atinge valori mai ridicate și o minimă ce se menține într-un interval similar. Cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea de precipitații va crește, indicând posibile averse spre sfârșitul zilei.

Poimâine, se preconizează o ușoară scădere a temperaturilor maxime comparativ cu ziua de mâine, însă acestea vor rămâne într-un interval asemănător cu cel de astăzi. Minima nocturnă va fi puțin mai ridicată, sugerând o noapte mai caldă. Probabilitatea de precipitații va fi mai mare, ceea ce indică posibilitatea unor ploi slabe, intermitente.

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md