Anastasia Fotachi despre Gabriel Stati: „El mi-a zis: Tu poți liber să mă întreții pe mine, eu pot să nu lucrez”

 Anastasia Fotachi despre Gabriel Stati:  „El mi-a zis: Tu poți liber să mă întreții pe mine, eu pot să nu lucrez”

Modela Anastasia Fotachi, a vorbit despre relația cu logodnicul său, Gabriel Stati. Aceasta a dezvăluit că nu-i place să ceară bani de la partenerul său, dimpotrivă chiar ea și-ar permite să-l asigure financiar. „Tu poți liber să mă întreții pe mine, eu pot să nu lucrez”, i-a spus Stati modelei.

Potrivit Anastasiei, milionarul e foarte generos la cadouri.

„Eu muncesc, fac banii mei. Îmi ajut și părinții. Dacă vreau ceva să-mi procur merg și îmi iau din banii mei.

Mie parcă îmi e jale și rușine. Mai bine mă duc și cheltui din banii mei.El mereu îmi zice: tu de ce nu ceri dacă-ți trebuie. Îmi lasă bani, dar îmi e rușine

„El e cel mai darnic și bun bărbat pe care l-am întâlnit eu”, a menționat modela într-un interviu cu Dorin Galben.

Tânăra a spus că jobul său de bază este ceea ce face în online. 

„Lui îi place că eu muncesc, nu stau acasă și mă uit doar la TV.

El o dată a zis: Nastea, dacă eu rămân fără bani, tu poți să ne întreții pe noi. Aduci de acolo niște ciocolate, de acolo mâncăm sushi gratuit. Tu poți liber să mă întreții pe mine, eu pot să nu lucrez”, a râs aceasta.

Modela Anastasia Fotachi, logodită cu milionarul în euro Gabriel Stati, a dezvăluit că pe parcursul celor trei ani și jumătate de relație, s-a despărțit de iubitul său, de două ori.

Milionarul Gabriel Stati și modela Anastasia Fotachi s-au logodit acum două luni. Cei doi urmează să se căsătorească la toamnă. „Mi-am ales și rochiile”, a dezvăluit influencera.

La scurt timp după ce a fost făcută publică noutatea, s-a aflat locul și data nunții lui Gabriel Stati cu Anastasia Fotachi. Cuplul a fost dat de gol chiar de prietenele modelei, care au publicat pe rețele invitațiile la eveniment.

â

Citește și