Reacția lui Dorin Galben și a iubitei sale, la criticile internauților: „Cineva se înădușă că eu, alături de alți colegi din online ne-am întâlnit cu Maia Sandu”

 Reacția lui Dorin Galben și a iubitei sale, la criticile internauților: „Cineva se înădușă că eu, alături de alți colegi din online ne-am întâlnit cu Maia Sandu”
0Shares

Dorin Galben și iubita sa, Violeta Scrișu au venit cu o reacție, după ce au fost criticați de internauți că au publicat imagini cu lalele galbene, pe fundalul Hotelului Național. Aceștia susțin, că astfel au vrut să dea dovadă de solidaritate, față de persoanele refugiate din Ucraina. 

„Cineva de ieri se înădușă de la gândul că eu, alături de alți colegi din mediul online care suntem mai activi, am fost la Președinție și ne-am întâlnit cu Maia Sandu: am vorbit despre combaterea știrilor false și informare corectă a cetățenilor. Nu contează, unde mergi și ce faci, că mereu o să se găsească cineva care o să critice. Oameni buni, dacă principala voastră ocupație e să vedeți ce face Dorin Galben, atunci mi-e milă de ce viață tristă aveți”, a spus Galben, într-un Story.

Totodată, Violeta a mai menționat pe Instagram că unii nu au intrat în esența mesajului care a dorit să-l transmită prin intermediul postării și din start au pornit cu negativitate.

„Dragilor, dacă veți citi postarea mea de pe Instagram, veți vedea că am scris doar lucruri frumoase despre noi. Am dat dovadă de solidaritate în aceste zile față de ucraineni. Eu sunt mândră de aceste lucruri, dar există un „dar”, sunt și oameni care nu pot trăi fără atacuri la persoană sau comentarii negative, chiar și în aceste situații tensionante! Păcat! Îmi pare rău că unii nu citesc textul postării, nu intră în esență, dar sunt porniți din start pe negativitate”, a menționat Violeta Scrițu, pe Instagram.

Dorin Galben și iubita sa, Violeta Scrișu au stârnit controverse pe rețele, după ce s-au afișat cu lalele galbene în mână, pe fundalul fostului hotel Național, care a fost vopsit în culorile drapelului ucrainean. Internauții n-au apreciat gestul ultimilor și au reacționat cu critici pline de ironie, sarcasm și uluire.

Mai mulți vloggeri și bloggeri din Moldova au fost  chemați recent, la Președinție. Maia Sandu i-a îndemnat să distribuie în comunitățile lor online doar informație veridică, din surse oficiale, să raporteze și să combată știrile false ce ar putea speria oamenii, și să nu permită discursul de ură mai ales în această perioadă.

0Shares