(video) Elena Dumitraș, după scandalul influencerilor de pe Instagram: „S-a deschis dosar penal. Fiți atenți, totul e serios”

 (video) Elena Dumitraș, după scandalul influencerilor de pe Instagram: „S-a deschis dosar penal. Fiți atenți, totul e serios”
0Shares

După scandalul cu influencerii s-ar fi deschis un dosar penal. Despre aceasta a anunțat, astăzi, bloggerița Elena Dumitraș  pe pagina ei de Instagram, scrie SHOK.md.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150  mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el. Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că concursul nu va fi șters”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri  în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, la restaurantul Oliva, unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi. 

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas  fără cont de Instagram. Tânărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei, deoarece erau în relații de prietnie, chiar au fost împreună și la odihnă. El a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vina ei: „Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici este escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video.

Vloggerița Daniela Costețchi  a declarat că i s-ar fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere”. Daniela a mai menționat că înțelegea că nu-i bine ceea ce se întâmplă: „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

0Shares