(video) O moldoveancă „a jucat” în Squid Game: Cum Netflix a dus-o direct în finală

 (video) O moldoveancă „a jucat” în Squid Game: Cum Netflix a dus-o direct în finală

Moldoveanca Anastasia Semanina a apărut în celebrul serial „Squid Game” (în română „Jocul Calamarului”). Netflix a cumpărat fotografia de pe o aplicație și a expus-o în ultimul episod, scrie SHOK.md.

Anunțul a fost făcut de soțul Anastasiei, într-o postare pe Facebook: „Acel moment când Netflix-ul a cumpărat o fotografie a soției tale de pe shutterstock și o pune în ultimul episod al serialului „Squid Game”, a menționat acesta.

Imaginea în care e redat chipul femeii apare pe peretele unei frizerii, când eroul principal merge să-și schimbe tunsoarea.

Vezi momentul aici.

 

Serialul de nouă episoade prezintă cum sute de oameni din cele mai marginalizate comunităţi ale Coreei de Sud concurează în jocuri pentru copii, precum „Tug of War”, în speranţa de a câştiga premiul de aproximativ 38 de milioane de dolari. Însă evident, există şi partea negativă: concurenţii care pierd sunt ucişi. Jocurile sunt urmărite şi finanţate de cei bogaţi.

Potrivit serviciului de streaming Netflix, de la lansarea sa în data de 17 septembrie, serialul Squid Game a fost vizionat de 142 de milioane de gospodării, astfel că Netflix a dobândit 4,38 milioane de noi abonaţi.