(video 18+) După scandalul Morari-Platon au apărut și bancurile: Vezi de ce Veaceslav Platon a plecat la Londra

 (video 18+) După scandalul Morari-Platon au apărut și bancurile: Vezi de ce Veaceslav Platon a plecat la Londra

Valentin Nica și Valera Leovskii au făcut o glumă cu referire la scandalul legat de Natalia Morari și Veaceslav Platon, după ce jurnalista a recunoscut public că are un fiu cu omul de afaceri. Băieții au spus în cadrul proiectului, marca „Comedy Zebra Show” că Platon ar fi plecat la Londra ca să „strângă bani de cumetrie”, s-au amuzat aceștia, scrie SHOK.md.

„Din ce cauză Veaceslav Platon a plecat în Mare Britanie?

Să strângă bani de cumetrie”, au glumit Valentin Nica și Valera Leovskii.

Aceștia au mai enumărat două lucruri pe care le-a făcut omul de afacere.

„Numește cele două lucruri pe care le-a făcut Veaceslav Platon. O f**t Moldova și politica ei”.

Recent, jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.